Arrow left
Close toggle
Hamburger icon
Impression image Impression image

HR Business Partner

Als HR-Business Partner bij Value Maritime in Rotterdam vind je niets leuker dan meebouwen aan een sterke en succesvolle organisatie. Je gaat aan de slag met alle facetten van People & Culture a.k.a. HR.

Van het aantrekken, behouden en ontwikkelen van talent tot het door ontwikkelen en versterken van onze cultuur. Jij bent sparringpartner van het managementteam en zorgt voor werkplezier op de afdelingen. Het goed en slim inrichten van processen maakt jou enthousiast, zo weet jij onze organisatie te laten groeien. Voor jouw inzet krijg je een mooi salaris van € 4.000,00 tot € 4.500,00, 25 vakantiedagen en thuiswerkdagen wanneer het jou uitkomt.

Als HR-Business Partner ben jij de go-to persoon voor alles wat met personeel te maken heeft. Jij zorgt ervoor dat iedereen in de organisatie zijn werk goed kan uitvoeren en zichzelf kan ontwikkelen. Je ondersteunt je collega HR-adviseur bij het vinden van nieuw talent en alle HR-gerelateerde zaken. Ook werk je aan het verder vormgeven en behouden van onze cultuur door het creëren van beleid en procedures die bijdragen aan de doelen en waarden van Value Maritime. Het is jouw missie om onze medewerkers gemotiveerd en betrokken te houden, zodat we samen VM kunnen laten groeien.

Ook draag je zorg voor de verdere uitrol en uitvoer van het functie- en salarishuis inclusief de gesprekscyclus. Tevens ben je altijd beschikbaar voor een goed gesprek met één van je collega’s waar nodig. Maar boven alles zorg je ervoor Value Maritime een leuk plek om te werken is!

Wie we zijn?
Value Maritime in Rotterdam begrijpt de scheepvaart en de behoefte aan nieuwe, eenvoudige en duurzame oplossingen. Sinds 2017 helpt onze technologie rederijen om waardevolle emissiereducties en financiële besparingen te realiseren. Wij zijn een innovatief bedrijf met een uniek systeem. Er is nog een wereld te winnen als het gaat om verduurzaming van de scheepvaart.

Taken

• Jij ondersteunt je collega HR-Adviseur in alle recruitment en HR-vraagstukken;
• Je bent onderdeel van het Leadership Team en sparringpartner van het management;
• Je beheert alle HR-processen, ondersteund door een team van 3 (Office Manager, Recruiter en externa HR Admin);
• Verantwoordelijk voor functionerings- en beoordelingsgesprekken;
• Je verbetert en implementeert nieuwe processen en tools waar nodig;
• Je gaat met je team HR aan de slag met Employer Branding.

Value Maritime is meer dan een team. We gebruiken onze persoonlijkheid, skills en motivatie om een groene scheepvaart te realiseren. Onze founders staan beter bekend als ‘the numbers guy’ en de ‘the inventor’. Andere collega’s ga je leren kennen als ‘The Coffee Purist’, The Persuader en ‘The Sparkle’, dit zegt niet alleen iets over hoe informeel we onderling met elkaar omgaan, maar hoe alle skills een bijdrage leveren.
Samen hebben we een groene missie. We zijn jong én gedreven. Je gaat samenwerken met het managementteam, de talentpartner en de officemanager. We werken hard en maken ook veel lol. De gezamenlijke kantoorlunch is inmiddels traditie en als je het leuk vindt, kan je deelnemen aan onze wekelijkse kantoor bootcamp.

Onze Verwachtingen
Als HR-Business Partner bij Value Maritime in Rotterdam ben jij energiek en gemotiveerd om te werken voor een duurzame scale-up. Geen dag is hetzelfde en ad hoc taken horen bij de groei van een bedrijf. Dit vind je leuk. Om jouw taken tot een succes te brengen neem jij het volgende met je mee:

• Je hebt hbo- werk- en –denkniveau;
• Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
• Je bent minstens net zo sterk in Nederlands als in Engels;
• Je bent doelgericht en weet goed prioriteiten te stellen;
• Je hebt een zakelijk inzicht en past je makkelijk aan.

Benefits
Jij krijgt de kans als HR-Business Partner bij Value Maritime in Rotterdam, om veel te betekenen en eigen inbreng te geven. En voor jouw baan krijg je ook nog eens de volgende voorwaarden:
• Je krijgt een goed salaris van € 4.000 tot € 4.500;
• Je krijgt de vrijheid om 1 á 2 dagen per week thuis te werken;
• Je krijgt 25 vakantiedagen en een goede onkostenregeling;
• Je krijgt veel vrijheid om jouw werk op jouw manier in te richten;
• Je komt te werken in een jong en bevlogen team.
• Wekelijkse Crossfit Bootcamp en Dagelijkse gezamenlijke lunch
• Thema feestjes & een open cultuur om aan te bouwen!

Solliciteren naar de vacature van HR-Business Partner bij Value Maritime in Rotterdam gaat heel eenvoudig, stuur je CV en Motivatie naar je mogelijk toekomstige collega via bellebezemer@valuemaritime.com

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken.

If you’re ready to set sail on a thrilling journey with a crew that embraces diversity and inclusion, we invite you to join us at Value Maritime. Together, we’ll steer the maritime industry towards a brighter, more inclusive future. Bring your authentic self, raise your sails, and let’s navigate uncharted waters together!

calculator